Investorer Gennemsnitlig gennemsnit af Bitcoin Siden 2017 opnåede et 61,8% afkast

11. August 2020 by Keine Kommentare

Data viser investorer, der gennemsnitligt koster dollar til Bitcoin Loophole, selv da toppen af ​​$ 20.000 er rentabel.

Forskere på Coin Metrics fandt, at investorer, der gennemsnitligt betalte dollar-omkostninger til Bitcoin ( BTC ) siden toppen af ​​$ 20.000 i 2017, stadig ville være rentable. Ifølge forskere ville en investor, der kontinuerligt købte BTC i løbet af de sidste tre år, have 61,8% afkast.

Selvom prisen på Bitcoin faldt markant fra $ 20.000, var der ekstreme lave punkter i 2019 og 2020. Investorer, der kapitaliserede på disse stærke nedstrømme, vil let sidde på en smuk fortjeneste i dag.

Coin Metrics sagde :

”På trods af at Bitcoin stadig handler 30% under ATH’er, ville dollaromkostninger i gennemsnit fra markedets top i december 2017 have haft et afkast på 61,8% eller 20,1% årligt. Tilsvarende for Ethereum (stadig ned 71% fra sit højdepunkt) ville dollaromkostninger i gennemsnit fra januar 2018 have haft en afkast på 87,6% eller 27,9% årligt. ”

Data viser Bitcoin’s modstandsdygtighed

I Bitcoin’s tidlige dage tvivlede de høje profilerede investorer og finansielle institutioner om dens overlevelsesevne. Nogle virksomheder var forsigtigt optimistiske over for cryptocurrencies, men flertallet holdt afstand fra den nyopståede aktivklasse.

Efterhånden som prisen på Bitcoin er kommet stærkt tilbage fra ekstreme korrektioner til $ 3.150 og $ 3.600, ændrede investorens stemning. I juni sagde JPMorgan, hvis CEO offentligt kritiserede Bitcoin i 2018, at den øverste cryptocurrency har opholdskraft.

Et team af JPMorgan-strateger ledet af Joshua Younger og Nikolaos Panigirtzoglo understregede også , at march-nedbruddet viste Bitcoin’s lang levetid . Begge analytikere sagde:

”Det tyder på, at der ikke er meget bevis for køredynamik, eller endda materialekvalitetstramning blandt cryptocurrencies, selv under krisens kast i marts.”

Som milliardærinvestor og hedgefondslegende Paul Tudor Jones sagde, styrker Bitcoin hver dag den overlever. Sammenlignet med andre aktivklasser er BTC stadig relativt ung, hvilket gør det attraktivt for investorer.

Bitcoin’s levetid, opholdskraft og modstandskraft har gjort det muligt for det digitale aktiv at komme sig ret hurtigt efter store tilbagetrækninger. Denne cyklus med høje toppe og ekstremt lave bundbund gør gennemsnittet af omkostningerne til en rentabel metode til at få eksponering for Bitcoin.

Realiseret pris rammer $ 6.000

Dataene viser også, at Bitcoin’s prisudvikling stort set er cyklisk, en yderligere funktion, der gør gennemsnittet af omkostningerne mere effektivt. Meddelelse af møntmetrik falder også sammen med Bitcoin’s realiserede pris, der overgår $ 6.000 for første gang i historien.

Realiseret cap eller pris forsøger at opdage den pris, som enhver investor historisk har købt Bitcoin. Glassnode beskriver metrikken som følger:

”Realised Cap værdsætter forskellige dele af forsyningerne til forskellige priser (i stedet for at bruge den aktuelle daglige lukning). Konkret beregnes det ved at værdiansætte hver UTXO med prisen, da den sidst blev flyttet. ”

Den rekordhøj realiserede pris på Bitcoin indikerer, at antallet af adresser, der købte BTC til højere priser, steg. Dette signaliserer, at en tilstrømning af nye investorer ankom, da prisen på BTC steg.

On-chain metrics indikerer, at Bitcoin’s momentum forstærkes, når ny kapital ankommer. Nye investorer med en langsigtet strategi kan muligvis finde resultaterne af dollaromkostninger i gennemsnit ganske overbevisende.